Blog
Nová výuková metodika projektu EFG Educa přináší středoškolákům hlubší porozumění klimatické změně
Autor: Skupina EFG Vzdělávací projekt EFG Educa, který již více než dva roky poskytuje environmentální semináře pro školy, stravovací školní zařízení i dětské tábory, připravil u příležitosti letošního Dne Země novou výukovou metodiku pro učitele středních škol....
6 kroků, jak omezit gastroodpad a plýtvání jídlem
Plýtvání jídlem je vážný problém – jen v EU se ročně vyhodí asi 59 milionů tun potravin, z toho více než 60 % pochází z domácností. Gastroodpad často končí na skládkách, kde při jeho rozkladu vznikají skleníkové plyny. Plýtvání potravinami není jen problémem...
Top 5 eko témat března: Plýtvání jídlem, nová metodika a další
Březen se nesl ve znamení boje proti plýtvání jídlem, úklidu Česka, oslav Světového dne vody a hledání inspirace pro alternativní a udržitelný způsob bydlení. Pracovali jsme také na nové výukové metodice ke Dni Země, kterou si budete moci sami vyzkoušet už v druhé...